Thursday, November 26, 2015

Happy Thanksgiving!


EN: As a personal shopper, my life around thanksgiving is hectic. I work more, I sleep less, and I stretch myself thin trying to be a mom and a wife and to do my job. But this smiley face makes it all worth it. He is the most patient and understanding person I know despite being only one year old. I look back to this time in 2014 when he was a three week old newborn and I had mastitis and prayed to survive through Black Friday hoping my body would stop throbbing and my fever would finally break, wondering how I will ever be able to breastfeed. 
And now a year later we did it! 
We're still nursing, growing so fast, successfully balancing work and motherhood. I'm so proud of how far we have come. And so grateful for my husband and my parents for helping me every day. Tonight I am feeling blessed to be a mommy of such a wonderful boy! 👶 
Happy Thanksgiving, hope y'all had a wonderful gobble gobble time!

RU: Конец Ноября для меня самое занятое время года. Я много работаю, мало сплю и буквально разрываюсь между ребенком, домом и работой. Но эта замечательная, улыбчивая мордашка того стоит! Николай - самый терпеливый человечек которого я знаю, не смотря на то что ему всего годик. Сейчас я вспоминаю, как, год назад, я, с новорожденным на руках, маститом и температурой под сорок, пыталась работать и не представляла, как я вообще с этим всем буду справлятся. 
Но, оказалось что все у меня получится! 
И грудью кормить, и работать, и самое главное - получать от всего этого удовольствие! Благодаря мужу, моим родителям и конечно же моему замечательному сыну, с каждым днем баланс между работой и семейной жизнью приходит в норму, даже в такое сумашедшее для меня время года. Завтра Черная Пятница и я конечно же погрязну в работе. Но сегодня, в День Благодарения, я безмерна благодарна за все, что у меня есть!
Share:
© Small Big Things | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig